Pricekajte trenutak.
BHTelecom riješava problem sa vanjskim linkom.Moguce poteškoce prilikom surfanja.
-TM87 - Breza-
English French German Greek Italian Polish Russian Spanish Turkish

http://tm87-breza.com.ba/images/banner.png

Postavi na FaceBook
Najava: ŽELJO-Sheriff Štampa
Nakon veoma uspješne sezone u domaćem prvenstvu i kupu, veoma zanimljivih priprema i praćenja kako se naš Željo nosi sa vrlo jakim ekipama iz jakih liga došao je red i na ova žuta moldavsko-kurvanjska govna.

Protivnika na tribinama nećemo imati (ako ovaj biznismen u međuvremenu nije i to kupio)

Klub protiv kojeg igramo ne zaslužuje ni mrvicu poštovanja sa naše strane. Zašto ? - Zato što je Šerif osnovan u svrhu biznisa i ništa više. Osnovan je 1997 kao poslovnica kompanije "Šerif" poznatog lanca super-marketa....dakle ovo je još jedno vještačko neprirodno govno nastalo kao plod MODERNOG FUDBALA, ovo je onaj parazit što uništava sve lijepo u fudbalu, ovdje nema historije,ljubavi,priče...ovo su pare,pare i samo pare

- Kao ultrasima (navijačima) sveta dužnost nam je boriti se protiv modernog fudbala


Slika

Zato stanimo ponosno na južnu tribinu stadiona AFH na Koševu, ponosno jer nismo kao oni, ponosno jer imamo historiju i priču kojom se ponosimo, priču koja slavi 90 godina.
Njihovi igrači imaju odgovornost samo prema novcu, prema premijama i masnim platama..naši igrači imaju odgovornost prema nama, naši igrači imaju nas ljude koji smo puno vrijedniji od silnog novca kojim Igor Smirnov motiviše naše protivnike.

- Okupljanje ispred stadiona Grbavica u 17:30
- Polazak 18:00

TM je armija s' nama marširaj
Slika

SVI ZAJEDNO PROTIV MODERNOG BIZNIS-FUDBALA !!!