Pricekajte trenutak.
BHTelecom riješava problem sa vanjskim linkom.Moguce poteškoce prilikom surfanja.
-TM87 - Breza-
English French German Greek Italian Polish Russian Spanish Turkish

http://tm87-breza.com.ba/images/banner.png

Postavi na FaceBook
Izdrži Niho jug je uz Tebe ! Štampa

Nepoznati poćinitelji nanijeli teške povrede Nihadu Dediću navijaču Željezničara i clana ove podgrupe TM87 Breza.

Nihad Dedić (25) iz Sarajeva (Breza) oporavlja se na Odjelu torakalne hirurgije nakon što ga je u nedjelju navečer na mostu kod KSC-a Skenderija napala grupa mladića i s leđa ubola nožem.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru bolnice Koševo, gdje su ljekari konstatovali da je zadobio ubodnu ranu nožem iza desne plećke, prilikom čega mu je probijena plućna maramica, a zadobio je i više povreda na genitalijama. Nakon ukazivanja prve pomoći on je smješten na Torakalnoj hirurgiji i zadržan na liječenju.

Iz policije se moglo čuti da ni sam Dedić, navodno, nije bio siguran zbog čega su ga pretukli, te da je napadnut iz čista mira. Bio je, navodno, u Skenderiji, a potom krenuo preko mosta kada ga je sustiglo i napalo više osoba. Nakon što ga je neko ubo nožem i oborio na zemlju, počeli su ga udarati nogama.

O ovom je obaviješten Relja Peleš, tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Policija je privela pogresne momke koji su se zatekli na tom mjestu u krivo vrijeme N.A. i E.H.  i nazalost su predati u Odsjek za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, a službenici policije nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela i pronalasku ostalih izvršilaca.

http://www.blogger.ba/photos/283560.jpg

Foto: Brezanskafurka

www.tm87-breza.com.ba