Pricekajte trenutak.
BHTelecom riješava problem sa vanjskim linkom.Moguce poteškoce prilikom surfanja.
-TM87 - Breza-
English French German Greek Italian Polish Russian Spanish Turkish

http://tm87-breza.com.ba/images/banner.png

Postavi na FaceBook
Najava: Borac - ŽELJEZNIČAR Štampa

14. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi još jedan okršaj dvije trenutno prvoplasirane ekipe i sigurno najkvalitetnije ekipe u državi.

Borac je prvi i ima pet bodova viška od aktuelnog šampiona,sarajevskog Željezničara. Hvala Bogu razultati su opet skoro pa kakve i priželjkujemo,forma igrača je u uzlaznoj putanji i mi kao navijači Želje kao pravi Manijaci trebamo i moramo to podržati na najbolji mogući način!

Gradski stadion u Banja Luci je jedno od najatraktivnijih gostovanja u sezoni,položaj klubova na premijerligaškoj tabeli nam daje nadu da ćemo gledati pravu utakmicu, da ćemo gledati fudbal kakav ne gledamo često i nadamo se najboljem,nadamo se pobjedi nad Borcem koja bi ako se sve poklopi u 15. kolu mogla značiti i titulu jesenjeg prvaka.
Nema razloga da u subotu svi zajedno ne krenemo autobusima i u što većem broju se pojavimo na gradskom stadionu,TV prijenos nam ne smije i ne može biti prepreka, cijena je do sada najprihvatljivija (20 KM),zato svi odmah u četvratk (ko ne stigne tu je petak :-D ) u zakazanim terminima put prostorija Udruženja na sjevernoj tribini,uplatite i obezbjedite sebi mjesto na vrijeme!

Željezničar zaslužuje našu podršku,Manijaci svi u Banja Luku,alarmirajte sve navijače Želje, sve iskrene zaljubljenike u plavu boju da uplate mjesto i krenu ka Banja Luci, ja jedva čekam! Idemo jako,muški i opušteno ko Manijaci pjesmom igračima dati krila da pobjede banjalučki Borac! Svi u Banja Lukuuuuuuuuuuuu! 8)

 

Okupljanje je zakazano u 7.30 ispred sjeverne tribine, a polazak cim cim prije, a najkasnije u 8.00

Biće Željo opet šampion!