Pricekajte trenutak.
BHTelecom riješava problem sa vanjskim linkom.Moguce poteškoce prilikom surfanja.
-TM87 - Breza-
English French German Greek Italian Polish Russian Spanish Turkish

http://tm87-breza.com.ba/images/banner.png

Postavi na FaceBook
Izvjestaj: Zeljo-Zvijezda 2:0 Štampa

Teška utakmica, kao i obično sa Zvijezdom. Prvu je priliku na utakmici imao Bešlija, ali njegov šut blokira odbrana ekipe iz Gradačca. Tri minute kasnije šut Zebe sa 18 metara odlazi pored gola. Sarajevski plavi imali su mnogo više od igre, ali se na odmor nakon 45 minuta igre ipak otišlo bez golova, 0:0.


Tek je drugo poluvrijeme donijelo uzbuđenja. Zeljo je navalio da damo pogodak, možda i previše, imajući u vidu da ima dosta do kraja. Ostavili smo puno prostora nazad igraci Zvijezde to umalo nisu iskoristili. U dvije minute su stvorili dvije odlične šanse.

Poslije dvije propale sanse Zvijezde smo mi igrali i ubrzo dali dva brza gola za rahat završnicu. Prvi gol je Bešlijin. Sam je krenuo sa desne strane, ušao u kazneni prostor, odigrao dupli pas sa Zebom i poslao loptu u mrežu.Drugi gol je pao nakon što je Zeba pronašao Višću koji je prvo primio na prsa, a onda iz nekog poluvoleja sa dvadesetak metara poslao loptu u golmanov donji desni ugao. Do kraja ništa posebno, mada smo uz malo više ozbiljnosti mogli i do ubjedljivije pobjede.

Tribine solidno popunjene, 6000 hiljada ljudi. Dobra atmosfera, navijanje dosta dobro i konstantno.

 

http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100808059.6_mn.jpg

http://sportsport.ba/galerija/995/IMG_1253.JPG
Strijelci: 1:0 - Bešlija (58), 2:0 - Višća (61)

Željo: Karić, Radovanović, Mešić, Bogičević, Svraka (od 79. Ćulum), Čolić (od 54. Stanić), Savić, Višća, Bešila, Zeba, Popović (od 70. Rovčanin). Trener: Amar Osim.