Pricekajte trenutak.
BHTelecom riješava problem sa vanjskim linkom.Moguce poteškoce prilikom surfanja.
-TM87 - Breza-
English French German Greek Italian Polish Russian Spanish Turkish

http://tm87-breza.com.ba/images/banner.png

Postavi na FaceBook
Najava: Olimpik - Željo Štampa

Nakon pauze izmedju dva prvenstva te nastupa u okviru kvalifikacija u Ligi prvaka dolazi nam početak nove sezone i ujedno prvo gostovanje, gradskom rivalu Olimpiku.

Utakmica 1. kola Premijer lige za 2010/2011 sezonu igra se u srijedu 4.08. sa početkom u 20 : 30 h na gradskom stadionu Koševo. U predhodnim danima vidjeli smo pokušaj uprave Olimpika da nam zabrani da gledamo nas voljeni kub, ali sve je ostalo na pokušaju... Ovo je razlog više za sve nas Manijake, za sve iskrene navijače Željezničara da u što većem broju prisustvujemo utakmici i napunimo južnu tribinu te pokušamo napraviti još bolju atmosferu nego što je to bilo na utakmici sa Hapoelom!

Naš klub u ovoj sezoni brani naslov prvaka iz prošle, kao i svih prethodnih godina naša podrška ne smije izostati, pokažimo igračima i stručnom štabu na čelu sa velikim AMAROM OSIMOM da će imati našu podršku jer je svakako i zaslužuju. Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h, SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!

Biće Željo opet šampion!!!

 

themaniacs.org